Omgeving

Het prachtige uitzicht zoals de film op onze home- pagina weergeeft, kunt u gadeslaan door onderuit te zakken in een luie stoel genietend van een drankje en een hapje. Ook zijn de velden van dichtbij te bewonderen langs de authentiek slingerende boerenweggetjes. Veelal met goed weer want het aantal zonne- uren is bij ons boven verwachting.

Je wordt weer één met de natuur als je de reeën en witte reigers ontwaard op de velden en de buizerds en valken op grote hoogte sierlijk in cirkels ziet zweven of “bidden”.

Het uitzicht is schitterend: deze wordt wel vergeleken met Frankrijk en dat op maar op zijn hoogst enkele uren rijden!

Je kunt dus lekker tot jezelf komen in een natuurlijke omgeving zonder hinderlijke achtergrondgeluiden.

Op 15 fietskilometers van onze minicamping is het centrum van de gezellige studentenstad Groningen binnen handbereik! Met het kunstzinnige Groninger museum en andere inspirerende musea aangevuld met een wandeling door het Noorderplantsoen waar eind augustus gedurende 10 dagen feest wordt gevierd met muziek, theater, inspirerende uitvoeringen en lekker eten en drinken.

Voor de inwendige mens biedt Groningen een veelheid aan culinaire hoogstandjes die niet op deze pagina passen. Concerten worden veelal georganiseerd is De Oosterpoort. Voor een uitvoering is een bezoek aan het gebouw van de Stadsschouwburg al een bezoek waard. Een filmpje pakken kan natuurlijk ook. Voor de meer kwaliteitsfilms ga je naar Forum Image.

Je kunt er ook lekker op uit trekken. De provincie Groningen biedt alles wat maar te wensen valt. Van het nationaal park Lauwersmeer en de Waddenzee in het Noorden tot de vestingstad Bourtange en van de hangende keukens in Appingedam tot aan kasteel Nienoord. Lekker genieten in kuuroord Bad Nieuweschans of thermen in Zevenhuizen behoren ook tot de mogelijkheden.

Je moet het even weten te vinden maar in de omgeving is zelfs een politiepettenmuseum en een strijkijzermuseum.

Een greep van de diverse uitjes is op de gelijknamige pagina overzichtelijk weergegeven.

A-Hoeve, heerlijk vertoeve …