Camping

 

Onze minicamping is van allerlei gemakken voorzien:

De plaatsen zijn ruim en alle voorzien van elektra die door ruim 160 zonnepanelen wordt opgewekt. We streven naar een energieneutrale camping waarbij het recreatieve comfort bovenaan blijft staan. Zo is ook wifi beschikbaar, deze is niet geweldig na 2 dagen regen. Lang leve het buiten gebied 😉

Kijkt u liever naar het prachtige uitzicht of zit u liever in de beschutting van bomen en in de privacy achter onze boerderij van het Oldambtster type? We hebben plaatsen voor elk wat wils.

Onze gasten komen graag in onze sanitaire ruimte: deze is schoon en beschikt over een heren- en damesafdeling, die elk is ingericht met 2 douches, 2 toiletten en wastafels. De douches zijn weldadig. Je staat lekker onder de douche zonder muntenautomaat die de warme straal plotseling kan onderbreken. Wel vragen we je het water zoveel mogelijk te besparen.

Ook de gang naar het toilet is comfortabel. Deze is voorzien van toiletpapier, handdoekjes en zeep. Bij een lagere bezetting wordt een afdeling gesloten. De beide wasbakken van de afwasgelegenheid beschikken snel over heet water. Voor het wassen met wasmachine, vragen we een kleine bijdrage.

Het afvalwater dat vrijkomt wordt gezuiverd door Gele Lis en Lisdodde. Het gezuiverde water wordt vervolgens ingezet als spoelwater voor de toiletten, waardoor per jaar veel drinkwater wordt bespaard.

 

Beschikt u niet over een caravan of tent,  huur dan onze sfeervol ingerichte pipowagen, zie onze mogelijkheden. Ook zijn fietsen te huur op dagbasis.

A-Hoeve, heerlijk vertoeve …

svr_logo
Stichting Vrije Recreatie